3E Editie Café De Troubadour On Tour, zondag 28 april

P E R S B E R I C H T

Tilburg, april 2019

Veelzijdig en uitdagend programma!

www.cafedetroubadourontour.nl

3E Editie Café De Troubadour On Tour, zondag 28 april

Zondag 28 april vindt de 3e editie plaats van Café De Troubadour On Tour. Van 12 tot 14 uur. Gratis entree! Capucijnenstraat 54. De bezoeker krijgt een gevarieerd en uitdagend programma voorgeschoteld.

Boy Jonkergouw produceert, regisseert, presenteert en schrijft theatervoorstellingen. Geeft drama-workshops op scholen en in instellingen en is organisator van diverse evenementen. Jace van de Ven is poëzie-, proza- en dramaschrijver, wielerfanaat en was lang verbonden aan het Brabants Dagblad als journalist. Samen staan zij garant voor de presentatie op 28 april.

Zij gaan in gesprek met ondernemer/fotograaf en lokaal politicus Frans van Aarle gevestigd aan de Korvelseweg. We maken kennis met wijkagent Mary Clement. Waaruit bestaat haar werk? Ivo Barac is voormalig vluchteling uit voormalig Joegoslavië en al 23 jaar woonachtig in Tilburg. Hij runt als ondernemer de aan de Trouwlaan gevestigd café Kolektivo. Onder de pauze zorgt hij voor een culinaire traktatie. Met schrijfster en filosofe Ineke van Pelt staan we stil bij haar onlangs verschenen nieuw boek. Ronald Samuels verzorgt een presentatie over de buurtmoestuin Korvel. Welke rol vervult een moestuin in de wijk Korvel?

Koek en Trommel zorgen voor een reeks vrolijke anekdotische duetten waarin ze samen menigmaal muzikaal uitgedaagd worden. Driest, luchtig, leedvermaak in een aanstekelijk gezellig liedjesprogramma door Beewee Nederkoorn zang en cajón en Henk Koekkoek zang, bas en ukelele.

Theatermaker Boy Jonkergouw zal de bezoeker doen verrassen met een speciale act! Sopraan zangeres Eva Emmen, bijgestaan door Agnes Huinen op piano, heeft een brede interesse in muziek en is uitgebloeid tot een veelzijdige zangeres met een prachtige aanwezigheid op het podium. Met haar emoties en grote warme stem weet zij menig publiek in te pakken.

Hans de Kort & Sanne Smits, vaste bezoekers van Café De Troubadour, verzorgen een passende muzikale opening en sluitingstune. Gastheer is Rob Verbunt van café de Troubadour. Hij wordt bijgestaan door Sandra Reijnen.

Author: Webmaster